Prof. Drs. Agus Abhi Purwoko, M.Sc., Ph.D

2. Kimia Anorganik
3. Kimia Anorganik

Publikasi

1. Rahman, N., & Purwoko, A. A. (2019, June). Development of Practicum Instructions for Junior High School Students: Formalin Test Using Natural Indicators. In Journal of Physics: Conference Series (Vol. 1227, No. 1, p. 012041). IOP Publishing.
  2. Hadisaputra, S., Purwoko, A. A., Hamdiani, S., & Prananto, Y. P. (2019, June). Theoretical study on the corrosion inhibition performance of dibenzo-18-crown-6 and its derivatives. In IOP Conference Series: Materials Science and Engineering (Vol. 546, No. 3, p. 032011). IOP Publishing.
  3. Fahmidani, Y., Andayani, Y., Srikandijana, J., & Purwoko, A. A. (2019). Pengaruh Model Pembelajaran Berbasis Masalah dengan Media Lembar Kerja Terhadap Hasil Belajar Siswa SMA. Chemistry Education Practice2(1), 1-5.
  4. Selengkapnya di SINTA